Svenska B2C-leads

Vi har lång erfarenhet av att generera leads av högsta kvalitet i Sverige. Med hjälp av tävlingar och en uppföljande undersökning kan vi hjälpa dig att hitta de kunder som ditt företag söker.
Vi skräddarsyr frågor till våra tävlingsanvändare och tar reda på om deras behov matchar din produkt.
Det innebär att du kan ge dina bästa säljare högkvalitativa leads och använda teamets tid mer effektivt. Gör mer försäljning per timme och optimera din ROI varje dag!
Slösa inte tid på kalla uppgifter för dina agenter. Med hjälp av leads från undersökningar kan du snabbt öka försäljningen. Dina agenter kommer också att bli nöjdare när de producerar fler resultat.

Norska B2C-leads

Vi är Norges största leverantör av högkvalitativa undersökningsdata. Vi undersöker alla våra användare och samlar in de direkta valmöjligheter du behöver för att nå ut till alla användare i Norge.
Vårt team skräddarsyr de frågor som du behöver för att lyckas med din telemarketingkampanj i Norge.
I Norge rekommenderar vi antingen en fristående telemarketingkampanj där du engagerar målgruppen med en give away eller en undersökning med ett direkt samtycke enligt den norska Marknadsforingsloven.
Vi hjälper ditt team att föra en dialog med kunder som har ett behov av och vill ha din produkt.
Oavsett vilket alternativ som passar dig bäst kan vårt team erbjuda en lösning för dig.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Estniska B2C leads och prestationsbaserad marknadsföring

Vårt team är baserat i hjärtat av Kalamaja på Niine 7. Vi är ett litet team av marknadsföringsexperter som hjälper dig med dina behov av prestationsbaserad marknadsföring.
Vi har specialiserat oss på leadgenerering och kan hjälpa dig att generera läsare till ditt nyhetsbrev eller varma telemarketing leads till ditt team.
Våra interna medieköpare kan leverera högkvalitativ trafik och konverteringar från hela webben. Vi är experter på bannerreklam, sociala medier, native ads och e-postmarknadsföring.
Behöver du hjälp med att få konverteringar och försäljning? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Finländska B2C-leads

Finland var den första marknaden som vi startade. Vi blev snabbt en av de största aktörerna på marknaden och är den främsta källan för högkvalitativa leads i Finland.
Om du letar efter finska B2C-leads har du kommit till rätt ställe.
Med hjälp av den senaste tekniken hittar vi de bästa leads för ditt varumärke.

Danska B2C-leads

Att generera danska B2C-leads via giveaways och tävlingar kan lätt bli sura snabbt. Det kräver en stor förståelse för hur man lever upp till de lokala bestämmelser och riktlinjer som fastställts av det danska Forbrugerombudsmand. Det krävs också en teknisk kapacitet för att kunna säkra, bevisa och dokumentera det givna marknadsföringsmedgivandet.

Som varumärkesrepresentant är det viktigt att du har alla förutsättningar innan du försöker arrangera en egen giveaway.

Som tur är kan du alltid vända dig till oss. Vi kan garantera att din giveaway kommer att leva upp till standarderna och vi hjälper dig att skapa landningssidor för din giveaway som uppfyller kraven och lever upp till alla standarder.

Som kund behöver du bara tala om för oss vilken typ av giveaway eller tävling du vill anordna och i vilket syfte. Vi bygger sedan upp kampanjen och vägleder dig i marknadsföringsstrategin. Vi kan också hjälpa dig att marknadsföra den via våra nätverk, programplatser, konton i sociala medier och e-postlistor.

Naturligtvis gör vi detta på ett prestationsbaserat pris som alltid. Du betalar bara för resultatet och du kommer förmodligen att spara massor av pengar på de dyra verktygen som du skulle behöva för att anordna en tävling i processen.