Nordicleads muuttaa tiedon arvoksi

Olemme tietoyritys, joka työllistää kokeneita ajattelijoita, suunnittelijoita ja kehittäjiä. Olemme aina pyrkineet olemaan markkinamme eturintamassa ja olemaan tarpeeksi häiritseviä, jotta asiakkaamme ymmärtäisivät eroavaisuutemme. Yhdistämme luovuuden, teknologian ja datan.

Muodostelma

Yrityksemme historia on vielä hyvin tuore. Olimme ryhmä asiantuntijoita, jotka liittyivät yhteen ja muodostivat Nordicleadsin.

Focus

Olemme innostuneita mahdollisuudesta yhdistää voimamme ja kasvaa kilpailijoitamme suuremmiksi ja paremmiksi ja ylittää tavanomaiset rajamme.

Kestävyyspyrkimyksemme

Roolimme yhteiskunnassa kasvaa digitalisoituvassa maailmassa. Yhteiskunnan muutosten ymmärtäminen tarkoittaa, että meillä on paremmat mahdollisuudet tarttua mahdollisuuksiin, hallita riskejä ja muokata liiketoimintaamme. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme liittyy kestävyyteen.
Meille kestävä kehitys tarkoittaa pitkän aikavälin arvon luomista integroimalla ympäristöön liittyvät, sosiaaliset ja taloudelliset riskit ja mahdollisuudet liiketoimintastrategiaan ja toimintaan. Kestävän kehityksen integroiminen auttaa luomaan houkuttelevan ja joustavan yrityksen, joka on varustautunut muuttuvaan liiketoimintaympäristöön.

Visiomme perustana on visio kestävästä ja inhimillisestä yhteiskunnasta digitalisaation ja innovoinnin avulla, joten voimme olla myönteinen voima sekä ympäristöön että kestävyyteen liittyvissä asioissa laajemmasta näkökulmasta.
NL | Olemme datayhtiö

Näemme itsemme aina häiritsijöinä, jotka halusivat muuttaa pysähtynyttä alaa. Aja uraauurtavia ideoita ja skaalaa. Yhteistyötä, tukea ja ongelmien nopeaa ratkaisemista sekä opastaa sinua ennakoimaan asioita, joita muut eivät osanneet.

Miten voimme auttaa sinua?