Tanskan B2C-liidit

Tanskalaisten B2C-liidien tuottaminen lahjakorttien ja kilpailujen avulla voi helposti muuttua nopeasti happamaksi. Se edellyttää suurta ymmärrystä siitä, miten Tanskan Forbrugerombudsmandin asettamia paikallisia määräyksiä ja ohjeita noudatetaan. Se edellyttää myös teknisiä valmiuksia varmistaa, todistaa ja dokumentoida annettu markkinointisuostumus.

Brändin edustajana on tärkeää, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, ennen kuin yrität järjestää oman arvonnan.

Onneksi voit aina kääntyä puoleemme. Voimme taata sinulle, että arvontaan osallistuminen täyttää standardit, ja autamme sinua rakentamaan arvontaasi varten laskeutumissivut, jotka ovat yhteensopivia ja täyttävät kaikki standardit.

Asiakkaana sinun tarvitsee vain kertoa meille, minkä tyyppisen arvonnan tai kilpailun haluat järjestää ja mihin tarkoitukseen. Sen jälkeen rakennamme sinulle kampanjan ja opastamme sinua markkinointistrategiassa. Voimme myös auttaa sinua mainostamaan sitä verkostojemme, ohjelmapaikkamme, sosiaalisen median tilien ja sähköpostilistojemme kautta.

Tietenkin teemme tämän suorituskykyyn perustuvaan hintaan, kuten aina. Maksat vain tuloksista, ja säästät luultavasti paljon kalliita työkaluja, joita tarvitset kilpailun järjestämiseen.